Zoekt u voor uw bedrijfstuin juist een wat strakke en moderne uitstraling? Een mooie buitenruimte zorgt voor een goede eerste indruk bij uw klanten én personeel. Met de juiste groenvoorziening creëert u een prettige sfeer die meewerkt aan een succesvolle werkdag.

Visitekaartje

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf. Tenminste, als het goed is aangelegd en goed wordt onderhouden. Een grote parkeerplaats is fijn, als er geen plassen op staan als het een keer heeft geregend. Een groenvoorziening is fraai, als het geen wildernis is geworden. Steengoed! houdt daar rekening mee. Door onze kennis en ervaring bieden wij u een goed product, volgens afspraak en voor een scherpe prijs.

Entree | Mogen wij uw visitekaartje afgeven?

Niets is voor uw bedrijf zo belangrijk als een eerst indruk. Start de werkdag of een overleg met een positief gevoel? Dan is de eerste winst al behaald. Uw bedrijfstuin, parkeerplaats en bestrating bepalen die eerste indruk. Graag verrassen wij met een vriendelijk en praktisch ontwerp.

Parkeren | Veilig & efficiënt

Een parkeerplaats moet vooral praktisch zijn. Zo zijn goede belichting en de juiste waterafvoer belangrijk voor onder andere de veiligheid van uw parkeerplaats. Bovendien moet de ruimte zo efficiënt mogelijk worden benut. Steengoed! heeft veel ervaring in het maken van parkeerplaatsen. We houden dan ook rekening met al deze praktische voorwaarden. Het resultaat? Een fraaie, goed begaanbare parkeerplaats.

Riolering | Geen natte voeten

Het is wel zo prettig als uw klanten niet met hun voeten in het water staan als zij hun auto uitstappen. Afwatering is dan ook erg belangrijk voor uw parkeerplaats en uw bedrijfstuin. Ook daarvoor kunt u bij Steengoed! terecht. Alles ondergebracht bij één bedrijf, zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen werk.

Lichtplan | Als u gezien wil worden

Niet alleen omdat het uw bedrijfstuin verfraaid, maar ook voor de veiligheid is een goed verlichtingsplan een must. Mooie grondspots die uw pand belichten? Strakke straatlantaarns op uw parkeerplaats? Sfeervolle verlichting die mensen welkom heet? Ook dat kan Steengoed! voor u verzorgen.

Beplanting | Een vriendelijke, groene uitstraling

Naast alle beton, staal en glas kunnen natuurlijke elementen bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Let maar eens op wat een strak aangelegd grasveld en vriendelijke borders voor uw klanten en het personeel kunnen doen. Mits goed aangelegd en onderhouden…

Vijver | Water; leven & rust

Kiest u voor een vijver, dan kiest u voor leven en rust in uw bedrijfstuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, moderne vijver voor uw entree met slechts een fonteintje en een waterlelie. Makkelijk te onderhouden, maar wel zo gezellig en sfeervol.

Onderhoud | Behoud van uw investering

Zonder goed onderhoud is uw investering in de bedrijfstuin snel verdwenen. Een goed verzorgde entree en bedrijfstuin zorgen voor een goede indruk op uw klanten en uw personeel. Een onderhoudscontract is daarom zeker de moeite waard. Steengoed! biedt onderhoudscontracten op maat. We hebben niet voor niets vele tevreden klanten, waaronder grote bedrijven uit de regio Harderwijk en bewonersverenigingen.

Materieel | Eigen machines

Voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin, bestrating en parkeerplaats is het nodige materieel nodig. Steengoed! heeft alle benodigde machines en materieel in huis. Een minikraan, shovel, tegelzuiger en grasmaaiers. Omdat wij niet bij andere bedrijven hoeven aan te kloppen voor deze machines, kunnen wij snel, efficiënt en concurrerend te werk gaan.