Onze werkwijze is afhankelijk van uw wensen. Daarom komen wij graag bij u langs om uw ideeën voor uw tuin door te nemen. Door middel van een fotoboek kunt u meteen zien wat hoveniersbedrijf Steengoed! voor u kan betekenen. Wij denken met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin. Wij houden daarom rekening met al uw wensen. Wij stellen u een plan van aanpak voor en gaan graag voor u aan de slag!

Ons bedrijf is centraal gevestigd in Harderwijk. Het meeste werk is regionaal in Gelderland en Utrecht, maar heel Midden Nederland behoord tot ons werkgebied. We hebben projecten uitgevoerd op de Waddeneilanden, in Friesland, Noord Holland, Noord Brabant en zelfs Duitsland.

Nee, van gewone voor- en achtertuin tot grote projecten. Het is echter wel onze specialiteit.

Wij werken tegen het voordelige tarief van € 35,- per uur excl. BTW.

In ons bedrijfspand is een showroom aanwezig met daarin diverse tuinmaterialen: vlonderplanken zowel hout als verschillende duurzame kunststoffen, diverse grind en splitsoorten, diverse kunstgrassen, (allweather) tuinsets, BBQ en een buitenkeuken, Platoflex en Potmaat tuinmuur/plantbakken, Verlichtingsbord van In-lite 12V verlichting en een demokoffer van WA 24V verlichting. Verder diverse fotoboeken en catalogen van uiteenlopende materialen. Buiten hebben we bovendien het meest gangbare bestratingsassortiment op showborden staan, zodat u zeker een goede keus kunt maken.

Een cunet is een uitgegraven stuk grond waarin we het zandbed aanbrengen.

Grind is rond en split is hoekig. Grind komt veelal uit de rivieren, split is een fijne fractie van gebroken natuursteen.

Dit zijn kunststof platen met een honingraatstructuur, die stevigheid geven als u erover heen loopt of rijd.

Deze naamgeving is al oud en over de hele wereld hetzelfde. We noemen dit de wetenschappelijke naam.

We zijn een volwaardig hoveniersbedrijf die zowel verstand heeft van planten, als van stenen. Ook al kan de naam Steengoed! anders doen vermoeden.

Buiterbeton, In-Lite, Robomow, 4 – Elementz, Berg Toys, Homegrass, Five Stargrass, Takumi (BBQ), Duo Fuse, Potmaat, Platoflex.