Een tuin waarin u zich thuis voelt

Onze werkwijze is afhankelijk van uw wensen. Daarom kom ik graag bij u langs om uw ideeën voor uw tuin door te nemen. Door middel van een fotoboek kunt u meteen zien wat hoveniersbedrijf Steengoed! voor u kan betekenen. We denken met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin. We houden daarom rekening met al uw wensen. We stellen u een plan van aanpak voor en gaan graag voor u aan de slag!

Op tijd, volgens afspraak

U heeft bepaalde ideeën over de uitstraling en inrichting van uw tuin. Maar hoe zal dat er in werkelijkheid uitzien? Dat kunnen we u tonen! Graag nemen wij u mee naar een tuin die wij hebben aangelegd en die min of meer aan uw eisen voldoet. Het is immers makkelijker om in werkelijkheid het soort steen en de juiste kleur te bepalen dan vanuit een folder. Ook praktische keuzes kunt u gemakkelijker maken na het zien van een voorbeeldtuin. Hoeveel tafels en stoelen komen er op de terrassen, hoe breed moet de oprit zijn, hoe kindvriendelijk is de tuin? En niet te vergeten: wat kan met uw budget?

Op basis van onder andere deze gegevens maken wij een ontwerp en offerte. Als we het met elkaar eens zijn, starten we met de uitvoering. Hoveniersbedrijf Steengoed! komt na wat er is afgesproken. Zo wordt uw droomtuin gerealiseerd!

De investering in een tuin

De prijs voor de aanleg van een tuin is zeer variabel. Het is geheel afhankelijk van de gebruikte materialen, de grootte en de toegankelijkheid van de tuin. Daarnaast hebben natuurlijk uw eisen, wensen en budget invloed op de prijs.

Wij maken daarom offertes op maat. Doordat wij onze mensen en machines zo efficiënt mogelijk inzetten, kunnen wij u altijd een prijs aanbieden die bij u past. Wil u zelf meehelpen om de kosten te beperken? Dan kan dat. Besteedt u het liefst alles uit? Dat kan ook.

Certificaten

Veiligheid, gezondheid, milieu, vakmanschap
Wij besteden de grootste zorg aan uw tuin en ons eigen bedrijf! Onze kwaliteit wordt ook erkend door:

VCA (veiligheid, gezondheid en milieu)
NCK B.V. (veiligheid, management en milieu)
Aequor (opleiding van personeel)
Tuinkeur® (professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service, kwaliteit)