Zonder goed onderhoud is de investering in uw (bedrijfs)tuin snel verdwenen. De eerst indruk is belangrijk, het moet er het hele jaar piekfijn uitzien. Terras, vijver, beplanting en gazon hebben elk seizoen aandacht en onderhoud nodig om te voorkomen dat uw trots in een wildernis verandert.

Goed tuinonderhoud is een echt specialisme

Boomverzorging | Van vellen tot klimmen

Wanneer u een boom plant is die vaak klein. Maar na een tiental jaren, kan die veel te groot zijn geworden. Daar weten wij raad mee! We hebben een aantal vlijmscherpe kettingzagen en de benodigde veiligheidskleding. Ook het afvalhout voeren we voor u af. Zelf een (buiten)haard? Dan kunnen wij het kortzagen en voor u kloven.

Ook voor klimwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een zeer ervaren boomverzorger, die zonder moeite de boom in gaat en deze in delen laat zakken. Graag geven wij vrijblijvend advies voor al uw vragen over bomen.

Strakke hagen | Een vak apart

De meeste hagen moeten zeker twee maal per jaar worden geschoren. Een strakke haag is een lust voor het ook. Het benadrukt de architectuur van de tuin en het ziet er verzorgd uit. De hoveniers van Steengoed! voor buiten zorgen dat u haag weer keurig in vorm wordt geschoren en voeren het snoeiafval voor u af. De meeste hagen kunnen het beste voor de langste dag worden geschoren. Zo kunt u de hele zomer genieten van het mooie resultaat.

Snoeien van heesters | Een kunst op zich

Elke heester heeft zijn eigen groeivorm. Deze vorm moet ook na het snoeien behouden blijven. Met 1 verkeerde snoeibeurt kan de takkenstructuur helemaal vernield zijn. Onze vakmensen beschikken over de juiste plantkennis en ervaring. Zij nemen uw planten graag onder handen. Vraag gerust om advies, wij helpen u graag.

Tuin bladvrij maken | Dat staat wel zo opgeruimd

Bomen zijn prachtig. Maar ze laten in de herfst hun bladeren los.. Dat kan nogal wat overlast geven. Blad op de bestrating of de halfverharding? Dat moet weg. Wij beschikken over krachtige bladblazers, waarmee we het blad op hopen blazen en opladen. Vind u blad in uw border rommelig staan? Ook dit verwijderen we graag voor u. Indien u geen composthoop heeft, of het teveel is voor de kliko, dan voeren wij het voor u af. Wel zo makkelijk..

Onkruidbestrijding | Nobody likes weeding

U wilt genieten van u tuin. Lekker uitrusten op uw terras in het zonnetje. Maar ja, dat onkruid blijft maar groeien.. De hoveniers van Steengoed! voor buiten halen dit zorgvuldig voor u weg. Bij de vaste planten met de hand, om daarna de grond lucht te geven met de drietand. In heesterborders met de schovel, om het daarna netjes op te harken. Heeft u groene aanslag op uw bestrating? Ook dat bestrijden wij vakkundig met de juiste middelen. Zo kunt u weer rustig genieten van een heerlijke schone tuin!

Gladheidbestrijding | Een veilig gevoel

Sneeuw, ijzel en opvriezen kunnen de bestrating levensgevaarlijk glad maken. Om uw paden sneeuwvrij te maken, kunnen wij de sneeuw wegschuiven. De gladde bestrating behandelen we met strooizout. Zo kunt u zich weer veilig verplaatsen door uw buitenruimte.

Hoveniersbedrijf Steengoed! voor buiten heeft vakkundig personeel om het onderhoud perfect te verzorgen. U kunt ervoor kiezen om een jaarlijks onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Maar ook een voor- of najaarsonderhoudsbeurt is mogelijk.

TER KENNISMAKING

Twee hoveniers met bus
aanhangwagen
en alle gereedschappen
€ 500,= per dag incl. btw!