Robin Kroeze

Robin Kroeze

Tuinontwerper / Werkvoorbereider

robin@steengoed.info

Robin Kroeze ontwerpt al meer dan 15 jaar tuinen en heeft zijn ervaring opgedaan bij meerdere grote gerenommeerde groenbedrijven. De opdrachten variëren van kleine voortuinen tot de renovatie van achtertuinen, of complete villatuin ontwerpen met een bestratingsplan waarbij rekening wordt gehouden met b.v. het behoud van monumentale bomen.

Volgens de visie van Robin is naast de verharding, de beplanting een heel belangrijk onderdeel van de tuin. Een tuin is pas perfect als het tuinontwerp en de beplanting goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is één van de belangrijkste reden, zo niet dé belangrijkste, voor het bereiken van de juiste sfeer.

“Een tuin heeft met sfeer en gevoel te maken en dat is niet altijd in woorden uit te drukken. Het is als tuinontwerper dan ook heel belangrijk om goed te luisteren en in te leven in de klant en diens situatie & wensen. Alleen op die manier kun je de daadwerkelijke tuinwens of probleem helder krijgen. Door mijn persoonlijke benadering voelen mensen zich altijd direct thuis in hun nieuwe tuin, en dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak.”

Neem gerust contact op voor al uw tuinvragen, Robin is u graag van dienst!