Aan de basis van elke tuin staat een doordacht plan, dat gebaseerd is op uw wensen. Een goed tuinontwerp is daarom maatwerk. Zo krijgt u de tuin in de stijl die bij u past. Landelijk & klassiek, levendig & gezellig of strak & modern het is aan u! De vormgeving van het ontwerp bepaald de kwaliteit van uw tuin…

Uw tuinontwerp: eerst vrijblijvend kennismaken

Voor het ontwerp van uw tuin gaan we van start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek met onze Tuin- en Landschapsontwerper Robin komen de meeste wensen en tuin-ideeën al aan bod. We bespreken verschillende stijlen:

  • landelijke & klassieke tuinen
  • levendige & gezellige tuinen
  • moderne & strakke tuinen

Heeft u hierbij nog wensen als een onderhoudsvriendelijke of een kindvriendelijke tuin? Of ‘eten uit eigen tuin’? Wij passen dit toe in de door u gewenste stijl. Door samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, komen we tot een eerste voorstel, wat leidt tot het definitieve tuinontwerp voor u. En u wilt uiteraard ook weten met wie u in zee gaat. Daarom is het kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Begin zelf met uw eigen ontwerp

Wanneer u het laten maken van een tuinontwerp overweegt, doet u er goed aan zelf alvast wat schetsen te maken. Zomaar wat kladjes. Ook is het een idee om een en ander in de tuin alvast met wat touw uit te zetten. Dat is goed voor de beeldvorming en dwingt tot nadenken. De latere gesprekken met de tuinontwerper komt dat alleen maar ten goede.

Onze visie

In onze visie straalt een goed tuinontwerp rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid uit. Liefst bevat een tuin verrassingselementen zoals een haag, meerstammige heester of boom waardoor de tuin niet in één keer is te overzien. Dat schept spanning en doet de tuin optisch groter lijken. Verharding is een onderdeel dat liefst rust uitstraalt, net zoals de vloer in de huiskamer. Mooie plantenbakken en de juiste tuinverlichting maken de buitenruimte helemaal af. Het begint allemaal met uw wensen.

Uw wensen centraal

Wilt u een bijzondere tuin waar u met het hele gezin van kunt genieten? Of vooral een functionele tuin, onderhoudsarm en strak vormgegeven? Wat u ook wilt, wij ontwerpen de tuin naar uw wensen. Ook wanneer het een kleine voortuin betreft. Wilt u uw wensen met ons bespreken?

Met Steengoed! ligt uw droomtuin binnen handbereik