Onze werkwijze is afhankelijk van uw wensen. Daarom komen wij graag bij u langs om uw ideeën voor uw tuin door te nemen. Door middel van een fotoboek kunt u meteen zien wat hoveniersbedrijf Steengoed! voor u kan betekenen. Wij denken met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin. Wij houden daarom rekening met al uw wensen. Wij stellen u een plan van aanpak voor en gaan graag voor u aan de slag!

Ons bedrijf is centraal gevestigd in Harderwijk. Het meeste werk is regionaal in Gelderland en Utrecht, maar heel Midden Nederland behoord tot ons werkgebied. We hebben projecten uitgevoerd op de Waddeneilanden, in Friesland, Noord Holland, Noord Brabant en zelfs Duitsland.

Nee, van gewone voor- en achtertuin tot grote projecten. Het is echter wel onze specialiteit.

Wij werken tegen een tarief van €43,85 excl. BTW.

In ons bedrijfspand is een showroom aanwezig met daarin diverse tuinmaterialen: vlonderplanken zowel hout als verschillende duurzame kunststoffen, diverse grind en splitsoorten, diverse kunstgrassen, (allweather) tuinsets, BBQ en een buitenkeuken, Platoflex en Potmaat tuinmuur/plantbakken, Verlichtingsbord van In-lite 12V verlichting en een demokoffer van WA 24V verlichting. Verder diverse fotoboeken en catalogen van uiteenlopende materialen. Buiten hebben we bovendien het meest gangbare bestratingsassortiment op showborden staan, zodat u zeker een goede keus kunt maken.

Grind is rond en split is hoekig. Grind komt veelal uit de rivieren, split is een fijne fractie van gebroken natuursteen.

Ja, dat kan tegenwoordig heel goed. Wij plaatsen onder het grind/split honingraatplaten met daaronder een vliesdoek. Dat zorgt ervoor dat er maar een dun laagje grind/split aangebracht hoeft te worden, waar je niet in zakt. Je zou er met hoge hakken op kunnen lopen en dus ook zeker kunnen rijden en fietsen zonder verzakkingen. Bij onze oprit bij de showroom is deze techniek ook toegepast, dus zo te bekijken.

Als je dit combineert met mooie oudhollandse staptegels krijg je een mooi effect. Deze staptegels zijn gemaakt van gewapend beton, zodat je hier ook gewoon overheen kunt rijden.

Deze naamgeving is al oud en over de hele wereld hetzelfde. We noemen dit de wetenschappelijke naam.

Wij zijn een volwaardig hoveniersbedrijf die zowel verstand heeft van planten, als van stenen. Ook al kan de naam Steengoed! anders doen vermoeden.

Buiterbeton, In-Lite, Robomow, 4 – Elementz, Berg Toys, Homegrass, Five Stargrass, Takumi (BBQ), Duo Fuse, Potmaat, Platoflex.  In principe is alles verkrijgbaar, maar we zijn gespecialiseerd in de producten van een aantal grote leveranciers. Hier kunnen wij het snelst mee werken en het beste advies over geven. Deze leveranciers zijn: Buiterbeton, Gardenlux, In-Lite, Adezz – One to Sit, Robomow, 4 – Elementz, Berg Toys, Homegrass, Five Stargrass, Takumi (BBQ), Duo Fuse, Potmaat en Platoflex